Cool Helium Plazma – A legmodernebb lézertechnika klinikánkon

Cool Hálium Plazma - A legmodernebb lézertechnika klinikánkon!

Cool Helium Plazma – A legmodernebb lézertechnika klinikánkon

Alfa-Med Lézerklinika Cool Helium Plasma – A ránctalanítás szolgálatában

Viszlát ernyedt, tónustalan bőr!

Az egyik legmodernebb lézertechnika a ránctalanítás szolgálatában!

Igazi varázslat! Ezt fogja hinni, miután látta, mire képes a hideg hélium plazma!

A hideg hélium plazma egy olyan újgenerációs technológia, amivel idáig elérhetetlen eredményeket érhetünk el a bőrfiatalítás terén.

Sokan felismerték már, hogy hő hatásásra a bőr zsugorodik, de ezidáig a hőszállítás és az energiaszállítás problematikus volt. Túl meleg volt, égette a bőrt.
De, ha nincs elég hő, akkor nem történik semmi. Ezt hidalja át, e forradalmian új technológia, amit a szépészet és a gyógyítás szolgálatába állítottak kutatók.

 

De hogyan  is működik ez?

A plasma egy negyedik halazállapotot, úgynevezett ionizált, energiadús állapotot jelent. A nagyenergiájú állapotban levő héliumgázt rádiófrekvenciás elektróda segítségével hozzuk létre. Az így létrejövő plazmaállapotú sugarat használjuk fel a bőr gyógyítására.
A J-plasma által előállított héliumplazmasugár különlegesen pontos. Mivel a héliumnak csak két elektronja van, ezek magasabb energiájú állapota is sokkal alacsonyabb hőmérsékletű – csak 100 Cº-os – ellentétben a sok elektronos atomokkal, melyeknek hőmérséklete  akár 300 Cº körül is mozoghat.
A rádiófrekvenciával képzett hélium elektronok kibocsátása teszi lehetővé a “hideg”,100  Cº-os plazmasugár létrejöttét, aminek segítségével a bőr fölött, vagy alatt érhetünk el látványos eredményeket.
A hideg plazmasugár elegendő energiát biztosít a bőr fehérjéinek koagulálásához, a szomszédos szerkezetek   károsítása nélkül.
Ezt a tojásfehérje anyagának változásához lehetne hasonlítani főzés során. A plazmalézer “hidegsége” a többi lézerhez és hagyományos technológiákhoz képest teszi lehetővé pontosan annak a – viszonylag alacsony – hőmérsékletnek a megtalálását és használatát, amivel csodálatos eredményeket érhetünk el égési sérülések okozása nélkül.

Az alacsony hőmérséklet segít elkerülni a mélyebb szövetek sérülését, és ezáltal a maradandó károsodásokat. Lehetővé teszi, hogy a teljes hatás csak a pontosan kívánt területen legyen látható.
Míg az első plazmasugarak csak a bőr legfelső rétegét, az epidermist párologtatják el, a továbbiak élénkítik a kívánt sejteket, amik ezáltal létrehozzák az új legfelső sejtréteget.

Hogy milyen bőrproblémák megoldásában lehet segítségünkre a Cool Helium Plazamalézer?

・    bőrfeszesítés
・    napkárosodások eltűntetése
・    ránctalanítás
・    a bőr tónusának javítása
・    idősődő ajkak fiatalítása
・    az orcák eredeti textúrájának visszaadása
・    átfogó bőrmegújítás műtáti beavatkozás nélkül

Lézerspecialistaként gyakran éreztem, hogy szükség lenne, valami hatékonyabb technikára, ami gyengéd a bőrrel, de ez az új technológia, teljesen elbűvölt.
Olyan, mint  egy varázslat!

Áprilistól már elérhetők a Cool Helium Plazma kezelések klinikánkon, amelyek valódi és azonnali javulást   eredményezhetnek a nyak, a has, a karok bőrén, bárhol,   ahol laza, tónustalan a bőr!

Ez maga a csoda! Tapasztalja meg Ön is!

Kérjen idópontot, próbálja ki e forradalmian új technológia nyújtotta lehetőségeket.
Az azonnali bőrfeszesítést minimális kiesési idő nélkül!
A Cool Helium Plazma eredményességéről győzödjön meg saját szemével!

Share this post