Arckezelések

Guna biolifting - bioshaping

Mezoterápiás bőrfiatalítás, helyi zsírbontás és sejtöregedés lassítása GUNA homeopátiás készítmények kombinációjával.

 

Magyarországon elsőként kezdtük, és már nyolc éve használjuk kiváló eredménnyel –  az akár ebédszünetben is elvégezhető – homeo-mezoterápiás kezeléseket a GUNA bioliftinget  a mezoterápiás bőrfiatalítást és a GUNA bioshapinget, a mezoterápiás zsírbontást és bőrfeszesítést.

A GUNA közel 20 év tapasztalatát összegezve dolgozta ki a Fiziológiás Szabályzó Gyógyászat elméletét és gyakorlatát. E kezelés során  olyan speciális eljárásról van szó, melyek során homeopátiás készítményeket juttatunk a bőr alá mezoterápiával, tűs, vagy tű nélküli  elektroporézises megoldással, és ezt kombináljuk szájon keresztül bevihető „anti-aging”, vagy lúgosító (detoxikáló) készítmények alkalmazásával, melyek az egész szervezetre fejtik ki hatásukat..

Biolifting

A GUNA biolifting során a kritikus bőrterületre: arc, nyak, dekoltázs, kézfej, egy speciális homeopátiás GUNA hatóanyagkoktélt juttatunk be mezoterápiás módszerrel, injekciós vagy elektroporézises eljárással, s ezzel párhuzamosan otthoni homeopátiás sejtregeneráló „anti-aging” kúrát javasolunk.  Így nem csak látványosabb helyi eredményre lehet számítani, hanem az egész szervezetre hatást gyakorolva felébresztjük és támogatjuk az immunrendszert. A „BIOLIFTING” kúra végén energetikusabbnak, egészségesebbnek érezheti magát a vendég, miközben bőrének állaga, feszessége jelentősen javul, simábbá, egészségesebbé, ragyogóbbá válik.

Az eljárással fokozható a ráncfeltöltés, a kollagénindukciós terápia, a mélyhámlasztás, a fraxel lézeres rejuvenáció, és a fotorejuvenáció hatása is.

Bioshaping

Vékony tűvel, érdemi bőrsérülés okozása nélkül beadott új, lipolizist és bőrfeszesítést szolgáló GUNA ampullák legjobb eredménnyel a toka, has , térd és comb zsírfeleslegének eltávolításban használhatók. Már 2-3 kezelés után látható az áll alatti zsírlerakódás csökkenése.

A zsíranyagcsere optimalizálásával a kezelt területen csökken a helyi zsírfelesleg.  Az alkalmazott bőrfeszesítő ampullák pedig gátolják, hogy a zsír eltűnése következtében a bőr elveszítse feszességét. A kezelés hatására újra előtűnik a korábban a nyakkal egybeolvadó állvonal is.

A kezelés alkalmas különböző testtájakon a felkaron, csípőn, combokon lerakódott kisebb, más módszerekkel el nem tüntethető zsírfelesleg csökkentésére is. A készítmények biztonságosak, mellékhatással nem rendelkeznek, alkalmazásuknál kizáró tényező nem ismert.

A kezelést szükség esetén kombináljuk foszfatidilkolin, epesav tartalmú szerek alkalmazásával, és  a legújabb Belkyra  –  az USA-ban Kybella –  kezeléssel.

Quick kezelés: heti egy alkalom 5 – 7 héten át; fenntartó kezelések félévente 1

Elhúzódó kezelés: első héten 2 kezelés, a 2-5. héten 1 kezelés hetente, majd havi egy kezelés egy éven át.

  • +36 1 200 11 81
  • +36 30 472 2340

A kezelés előtt és után

Kérjen időpontot!

Tekintse meg videónkat!