Klinikánkról

Klinikánkon alfától omegáig talál megoldást számos bőrgyógyászati, szépészeti és kozmetológiai problémára. Fontos önnek saját és családja egészsége? Szeretné betegségeit megelőzni, esetleg az idő kerekét visszaforgatni? Szeretne sokáig egészségesnek, és fiatalosnak látszani? Szeretné még jobban magabiztosnak és vonzónak érezni magát?

Az Alfa-Med Lézerklinikát  2008-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a régió magas színvonalú egészségügyi ellátásának aktív szereplőjévé váljon. Ezt a célt olyannyira sikerült elérni, sőt túlszárnyalni, hogy a rendelőnkben elérhető ellátásért pácienseink több száz kilométert is hajlandóak utaznia modern, magas szakmai színvonalú szolgáltatásainkért.

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy rendelőnknek és az általunk nyújtott ellátásnak országosan is jó híre van.

Klinikánkon az általános bőrgyógyászati ellátáson túl egyre nagyobb teret kap az esztétikai bőrgyógyászat. Ehhez az elérhető legújabb gépeket és eljárásokat biztosítjuk pácienseinknek.

Úttörőnek számító tevékenység, hogy klinikánk felvállalja a különböző körömbetegségek kezelését is, úgy, mint a benőtt köröm lézeres műtétjét, a gombás köröm gyógyítását és a deformált körmök orvosi szabályozását.

Orvosaink szakértelme és a legfejlettebb technológia alkalmazása sikerünk záloga. Korszerű lézer-, és orvosi műszerparkkal biztosítjuk pácienseinknek a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárásokat. A felhasznált anyagokat tekintve csak a legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb eredetű készítményeket alkalmazzuk a kezelések során.

Az Alfa-Med orvos csapatának egyediségét jellemzi, hogy a műszeres és a gyógyszeres kezelések mellett a homeopátiás megoldásokat sem vetjük el a sikeres gyógyítás érdekében.