Testkezelések

Mindenki igyekszik gondot fordítani arca fiatalos szépségének megőrzésére, de a dekoltázs, méginkább a kéz bőrének állapota elárulhatja valódi korunkat. Ezért fontos a dekoltázs és a kéz fiatalításának kérdése is.

Egy USA-ból útjára indult különleges kezelés segítségével most már a dekoltázsunk és kezünk is símább,feszesebb és fiatalosabb lehet!

Hogyan képzeljük el a beavatkozást?

A kézfej és dekoltázs bőrének fiatalítása a BBL Forever Yougn pigmenfolt-eltávolító és bőrmegújító kezeléssel kezdődik, mely során a napfoltok, öregségi foltok 70-90 %-át eltávolítjuk, és a kötőszövetet újraépítjük.

Ezt beavatkozást fotórejuvenációnak is nevezünk.

Ezt követi – amennyiben szükséges a bőr állapota miatt – a kis energiával, kíméletesen végzett úgynevezett Fraxel light lezelés. A Fraxel kezelés során frakcionált CO2 laser-impulzusokat vezetünk a bőr középső rétegéig. A Fraxel kezelés hőenergiája serkenti a kötőszöveti sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek.

Arra késztetjük a Frakcionált CO2– lézer kezeléssel a bőrt, hogy természetes módon, maga kezdje el saját megújulását és fiatalodását.

A rugalmas rostok termelődése fokozódik, így dekoltázsunk bőre mindenféle műtéti beavatkozás és kemikália nélkül válik feszesebbé, rugalmasabbá.

Az eredmény szilárdabb, de lágyabb bőr, fiatalosabb megjelenés!

Mire számítsunk a kezelést követően?

A négyhetente összesen 1-3 alkalommal ismételt kezeléssel bőrünk látványosan fiatalabb lesz.

A kézfejen a kötőszöveti sejtek stimulációja révén új kollagén keletkezik és csökken amélyrétegű vízhiány is.

A kezeléssel éveket törölhetünk le a nyakunk, dekoltázsunk bőréről, kézfejünkről.

A BBL Forever Yougn kezelés legnagyobb előnye, hogy nincs érdemi gyógyulási idő, vagyis nem keletkeznek sebek, a kezelést követően azonnal folytathatjuk mindennapi tevékenységünket.

Magyarországon elsőként Klinikánk az Alfa-Med Lézerklinika kezdett el foglalkozni a világszerte már elterjedt eljárással, BBL Forever Yougn pigmenfolt-eltávolító és bőrmegújító, valamint a frakcionált CO2 lézer együttes alkalmazásával a dekoltázs, a nyak és a kéz bőrének fiatalítására.

A BBL Forever Yougn kezelés minden korábbi kezelésné gyorsabban és kényelmesebben tünteti el a pigmentfoltokat, teszi fiatalosabbá dekoltázsunkat és kézfejünket, és feszesíti a petyhüdt, megereszkedett bőrt egy gyakorlatilag teljesen természetes módszer segítségével.

A kezelés kiváló megoldást jelenthet a dekoltázs megereszkedett bőrének helyreállítására.

Nagyjából 3 alkalmanként 20-40 perces kezelés után a petyhüdt bőr látványosan feszesebbé és fiatalosabbá válik, a bőrfelszín egyenletesebb lesz és a bőr textúrája is javul, anélkül, hogy bármilyen műtéti beavatkozásra lett volna szükség.

A kezelés sikerrel alkalmazható a test más területein is, például a has, a nyak, a hát a combok és a felkar bőrfelszínén is, illetve más orvosi testkezelésekkel is kombinálható.

  • +36 1 200 1181
  • +36 30 472 2340

Dekoltázs-kéz-nyak fiatalítása előtt - után

Kérjen időpontot!