Arckezelések

Hogy mi is az a mezoterápia?

Manapság egyre többet hallani, olvasni a mezoterápiáról. Ez az orvosi és kozmetikai kezelések közt néhány éve teret nyert eljárás hatékonyságával és látványos eredményeivel komoly helyet vívott ki magának napjainkra.

Az mezoterápiás eljárás fél évszázados múltra tekint vissza, először a  gyógyászatban használták migrén, sportsérülések és különböző rheumatikus problémák kezelésére.

A mezoterápia név egy subcutan – a bőr mélyebb rétegeibe szúrt – injekciós eljárást takar, melynek célja különféle hatóanyagok, gyógyszerek bejuttatás a bőr alá a kötőszövetbe vagy a zsírszövetbe. A mezoterápiás technika a kezdetek óta nem változott, azonban új kevésbé invazív, de hatékony bejuttatási módszerek jelentek meg napjainkra.

A mezoterápia egy gyors, minimális fájdalommal járó, rendkívül hatékony eljárás, ami a modern kor szépülni vágyó emberének egy korszerű, látványos eredményt adó alternatívát kínál.

A mezoterápia olyan eljárás, mellyel gyógyszereket, homeopátiás szereket, vitaminokat juttatunk injekciós technikával vagy tű nélkül elektroporezissel a bőrbe vagy a zsírszövetbe.

Ennek megfelelően a mezoterápiának két funkciója van: a bőrfiatalítás, és az injekciós zsírbontás.

Mindkét eljárás végezhető normál, vitaminos hatóanyagokkal, illetve homeopátiás szerekkel is.

A homeopátiás szerekkel történő bőrfiatalítást bioliftingnek, biorejuvenációnak hívjuk, míg a homeopátiás szerekkel történő injekciós zsírbontást bioshapingnek nevezzük.

Mire jó a mezoterápia?

  • A bőr öregedésének megelőzésére, illetve a már rugalmasságát vesztett bőr ráncainak kezelésére az arc, a nyak, a kéz és a dekoltázs területén.
  • Helyi zsírbontásra
  • Cellulitisz  kezelésére

A mezoterápia nem a mai kor vívmánya, már 1950  után  Párizsban alkalmazták  esztétikai  kezelésként majd izületi panaszokra. 1999-ben az Amerikai Egyesült Államokban is elismerték hatékonyságát.

Biolifting - Bőrmegújítás homeopátiával

A beavatkozás során tiszta hialuronsavat, homeopátiás anyagokat, vitaminokat juttatunk az arc, a kéz, a nyak, vagy a dekoltázs bőrébe.

Ezek az anyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, így a kötőszövet saját kollagén és elasztikus rostjait stimulálja. A kezelés eredményeképpen egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz a bőr.

Ez az eljárás hatékonyan csökkenti a ráncok számát, és megelőzi a további ráncok kialakulását is.

Napjainkban már nagy népszerűségnek örvend a módszer, sokan már húszas éveik közepén is alkalmazzák, hogy megelőzzék bőrük öregedését, míg a legtöbb páciens a 40-es 50-es éveiben gondol erre a megoldásra. Életkortól függően választjuk a hatóanyagokat, melyeket a bőrbe juttatunk.

5-10 kezelést javaslunk 2-3 hetente, majd félévente 1 fenntartó kezelést. 

  • Állapotos hölgyeknek
  • Inzulinnal kezelt cukorbetegeknek
  • Agyvérzésen átesett embereknek
  • Szívgyógyszereket szedőknek
  • Rákos megbetegedésben szenvedőknek

Minden 18-75 év közötti egészséges páciens.

  • +36 1 200 1181
  • +36 30 472 23 40

A Mezoterápia előtt és után

[masterslider_pb alias=”mezoterapia-1″]

Kérjen időpontot!