Szájkörnyék megújítása

ráncfeltöltés - szájkörnyék fiatalítása
Fracula terapia
Vékonyszálas kontúrterápia
ráncfeltöltés

Szájkörnyék megújítása

Szájkörnyék megújítása – fiatalítása

“Az vagy, aminek látszol.” – állítja a kínai bölcsesség.

Dacolni ugyan nem tudunk az idővel, életkorunkkal, de ápolt fiatalos külsőnk nagyban hozzájárul magabiztosságunkhoz, ezáltal hétköznapi sikereinkhez is. A szájkörnyék fiatalítása legyen az első, amit kipróbál kezeléseink közül!

Az idő előrehaladtával a száj külső szegletén az alsó és felső ajak találkozásásnál szinte elsőként  jelennek meg az öregedés  jelei. Az idő múlásával ez a terület hamar megereszkedik, elveszti rugagalmasságát. Legfőképpen a mimikai izmok ismétlődő összehúzódásai miatt jelennek meg, s mélyülnek el a ráncok, barázdák, amelyek éveket vehetnek el fiatalos megjelenésünkből.

Hogy milyen tényezők erősítik bőrünk öregedési folyamatait? A legfőbb vétkesek a nyári napsütés, a stressz, a dohányzás, a környezeti ártalmak.

Hogy mi áll a szájkürnyék körüli ráncok kialakulásásnak hátterében?

A bőr, mint minden testünket alkotó sejt, szerv öregszik. Míg  ez az öregedési folyamat a hámszövetben a sejtelhalásból származó keratin-felhalmozódás, és a hámszövet csökkent anyagcseréje miatt következik be, addig a bőr irharétegében az úgynevezett fibroblasztok száma és aktivitása csökken, így elmarad a kollagén-, elasztinrostok újraképződése, és ezáltal a kötőszövet vízmegkötőképessége is hanyatlik. E folyamat következtében a meglévő kollagénrostok megvastagodnak, vagy akár helyenként összecsomósodnak, és mindezek miatt a bőr rugalmatlanná, pettyhüdtté válik. Ezen élettani folyamat áll tehát a szájkörnyéki ráncok kialakulásának hátterében.

Az idő előrehaladtával pedig ezek a  a ráncok, elmélyülnek, és kialakulnak a barázdák.

Ezek a ráncok lehetnének éppen  életvidámságunk jelei is egyben, de a legalattomosabb bennük, hogy míg nevetésünk játszik legnagyobb szerepet kiaéakulásukban, az idő előrehaladtával, ahogy mélyülnek ezek a ráncok, barázdák  egyre komorabbá teszik arcunkat.

Hogy mit tegyünk? Egy biztos! A mosolygástól nem szabad megfosztani magunkat!

Ha már úgy érezi,  nem használnak a krémek és házi praktikák, érdemesebb szakértő tanácsát kikérni a száj körüli barázdák, ráncok kezelésével kapcsolatban.

40 felett, amikor a száj körüli ráncok már megjelentek, és egyre erősebben látszanak, akkor eljött az ideje egy erőteljesebb ránctalanító program választásának.

Ki ne szeretne dacolni az idővel? Tagadjunk le 10 évet az ajkak körüli ráncok, barázdák eltüntetésével,  szájkörnyékünk fiatalításával!

Klinikánk az alábbi lehetőségeket kínálja:

Ráncfeltöltés

Vékonyszálas kontúrterápia

FRAXEL – Frakcionált CO2 lézeres kezelés

Ráncfeltöltés biztonságos eszközökkel

Hogy mely kezelés lenne Önnek a legmegfelelőbb? Forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Kolat Zsuzsanna

bőrgyógyász, kozmetológus és lézerspecialista

 

 

 

 

Share this post