Arckezelések

Ráncfeltöltés

Az idő előrehaladtával a bőr kollagén és rugalmas rostjainak megfogyatkozása, a bőr víztartalmának csökkenése, a mimikai izmok működése, a bőr alatti zsírszövet megfogyatkozása, valamint a gravitáció hatására a petyhüdt bőrön változó számú és mélységű barázdák keletkeznek, melyek legfőképpen az arc és a nyak bőrét érintik.

A ráncok kialakulásához a fent említett okokon kívül nagyban hozzájárulnak a genetikai tényezők is, továbbá  a túlzott nap- és UV-ártalom, a  dohányzás, a  gyógyszerek, a hirtelen fogyás és a hormonális hatások.

Ezen problémák megoldására az egyik legjobb megoldás a ráncfeltöltés.

A hyaluronsavas ráncfeltöltést leggyakrabban a szemöldök között, a száj körül, az orr melletti redőben, az ajak körül, a szem külső zugában levő “szarkalábak” kezelésére alkalmazzuk.

 

Ráncfeltöltés a legbiztonságosabb készítményekkel

A ráncfeltöltéseket Restylane és Juvéderm hyaluronsavat tartalmazó készítménnyel végezzük.

A bőrfelület fertőtlenítése után kerül sor a kiválasztott anyag bejuttatására vékony tűvel.

A módszer egyszerű, különösebb előkészületet nem igényel. A felületes ráncok feltöltése érzéstelenítés nélkül, a mélyebb ráncok feltöltése helyi érzéstelenítésben végezhető el.

Új lehetőség, hogy lidocain tartalmú hialuronsav-készítményekkel külön érzéstelenítés nélkül is fájdalommentes a ráncfeltöltés.

A ráncfeltöltés után mérsékelt duzzanat, gyulladás, esetleg fájdalom jelentkezhet, mely helyi hűtésre, esetleg gyulladáscsökkentő, vagy homeopátiás szer adására néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt rendeződik.

A kívánt hatás 2-4 nap múlva lesz látható, és egyéntől, illetve a kiegészítő kezeléstől függően 6-12 hónapig tarthat. Szükség és igény szerint ismételhető a beavatkozás.

A ráncfeltöltést lehet más bőrfiatalító módszerekkel együtt, vagy egymás kiegészítésére alkalmazni a jobb  és tartósabb hatás elérése érdekében (botox-kezelés, mezoterápia, biolifting, kollagén indukciós terápiafotorejuvenáció).

A ráncfeltöltés előtt és után

Válogasson egyéb kezeléseink között