Cool Helium Plazma – Új – A legmodernebb lézertechnika klinikánkon

A Cool Helium Plazma – hideg hélium plazma egy olyan újgenerációs technológia, amivel ezidáig elérhetetlennek hitt eredményekre tehetünk szert a bőrfiatalítás terén. A rádiófrekvenciával képzett hélium elektronok kibocsátása teszi lehetővé a “hideg”, 100 fokos plazmasugár létrejöttét, aminek segítségével a bőr fölött, vagy alatt érhetünk el látványos eredményeket.

 

A bőr felületének kondícionálással való megújítása

 

A hideg hélium plazma  használata a bőr alatt lehetővé teszi a bőrfeszesítést, a bőr ráncainak kisimítását a vastagabb bőrterületeken is, a  bőr rugalmasságának javítását és a bőr lazaságának csökkentését.

 

Hogy működik a hideg hélium plazma?

 

A hideg plazmasugár elegendő energiát biztosít a bőr fehérjéinek koagulálásához a szomszédos szerkezetek  károsítása nélkül. Ezt a tojásfehérje anyagának változásához lehetne hasonlítani főzés során. A plazmalézer “hidegsége” a többi lézerhez és hagyományos technológiákhoz képest teszi lehetővé pontosan annak a – viszonylag alacsony-hőmérsékletnek a megtalálását és használatát, amivel csodálatos eredményeket érhetünk el égési sérülés okozása nélkül.

 

Milyen bőrproblémák kezelésére használhatjuk cool hélium plazmát?

 

Bőrfeszesítés

Napkárosodások eltűntetése

Ránctalanítás

A bőr tónusának javítása

Idősődő ajkak fiatalítása

Az orcák eredeti textúrájának visszaadása

Átfogó bőrmegújítás műtáti beavatkozás nélkül!

A plasma a negyedik halazállapot, ionizált, energiaadús állapotot jelent. A nagyenergiájú állapotban levő héliumgázt rádiófrekvenciás elektróda segítségével hozzuk létre. Az így létrejövő plazmaállapotú sugarat használjuk fel a bőr gyógyítására.

A J-plasma által előállított héliumplazmasugár különlegesen pontos. Mivel a héliumnak csak két elektronja van, ezek magasabb energiájú állapota is sokkal alacsonyabb hőmérsékletű (100fokos), mint a sokelektronos atomoké, amik 300fok körül mozognak. Az alacsony hőmérséklet segít elkerülni a mélyebb szövetek slrülését és ezáltal a maradandó károsodásokat és lehetővé teszi hogy a teljes hastás csak a pontosan kívánt területen legyen látható. Míg az első plazmasugarak csak a bőr legfelső rétegét, az epidermist párologtatják el, a továbbiak élénkítik a kívánt sejteket, amik ezáltal létre hozzák az új legfelső sejtréteget. A ráncos, vagy napkárosodott bőrön általában ezt a folyamatot kétszer végezzük el.

 

A kezelés után közvetlenül a kezelt terület duzzadását érezhetjük, amit  a beavatkozást követően, a gyógyulási folyamat részeként, néhány napig kenőccsel kenünk. A kezelés utáni néhány kétben fontos a napot kerülni, mivel a közvetlen napsugárzás befolyásolja a gyógyulást..

3 héttel a kezelés után a bőr teljesen visszanyeri eredeti állapotát.

null
Hogyan is működik a Cool Helium Plazma?
Próbálja ki a legmodernebb lézertechnikát klinikánkon!
Videó

Miben lehet segítségünkre a Cool Helium Plazma?

A hideg hélium plazma lézer visszafordítja az öregedési folyamatokat és a napkárosodásokat. A plazma általi bőrmegújításhoz a héliumgáz egyedi tulajdonságait kombináljuk a rádiófrekvenciás hullámokkal, ezáltal pontosan a kijelölt területen dolgozhatunk, a környező szöveti struktúrák rombolása nélkül, ez által a bőr legfelső rétegét égetés és forróságérzet nélkül tudjuk eltávolítani. Eközben a szövetet új fehérjék építésére késztetjük, így a ráncok eltűnnek.


A J-plazma hideg plazmalézerrel azonnal látható eredményeket tudunk elérni bőrfeszesítésnél. Ehhez a hideg hélium plazmalézer azon tulajdonságát hívjuk segítségül, hogy az energiával teli héliumgőz sugara nagyon pontos, körülhatárolt energiasugarat hoz létre, ami a bőr alatt idáig elképzelhetetlen feszesítést tesz lehetővé. A hőmérséklet kontrollálálásával azonnali feszesítő hatást érünk el a bőr összehúzásával, és az előre megtervezett fehérjekicsapással. A végleges hatás minimális “gyógyulási idővel” , 3 nap után lesz látható. Ez alatt egy kompressziós ruhadarab viselése segít a bőr normális ritmusának és alakjának visszaállításában.

A hideg hélium plazmalézer használata a hason létrejött növekedési csíkok miatt feszességétvesztett has rugalmasságának és puhaságának visszaadására is rendkívül jól használható. Rengeteg nő problémája a has bőrének lazasága és rugalmatlansága olyan területeken, ahol a hasi izmokon nincs elég zsír ahhoz, hogy kifeszítsék azt. Ez az idő előrehaladtával egyre kiterjedtebbé válik. A J-Plasma lézer használatával apró bemetszések ejtése utánidáig elképzelhetetlen eredményeket tudunk elérni a hasbőr megújítása területén nagy vágások, és maradandó hegek okozása nélkül.

A kar rácainak feszesítésére is kiválóan használható a hideg hélium plazmalézer. A hagyományos technológiákkal ellentétben, amik a nagy maradandó sérülések miatt nem feltétlenül “érték meg”, a hideg hélium plazmalézerrel apró vágás ejtéje után fiatalítjuk meg a felkart.

Cool Helium kezelés előtt-után

Mivel a kezelés rendkívül újszerű,  praxisunkból  jelenleg még  nem állnak  rendelkezésünkre saját előtt-utána  képek.

De ez eredmények magukért beszélnek. Próbálja ki Ön is!

  • +36 1 200 1181
  • +36 30 472 2340

Kérjen időpontot!

Tekintse meg árainkat!