A hatékony bőrfiatalítás – mélyhámlasztás CO2 lézerrel

Fracula terápia

A hatékony bőrfiatalítás – mélyhámlasztás CO2 lézerrel

Az arcfiatalítás terén az esztétikai bőrgyógyászat szakemberei régóta alkalmazzák a CO2 lézeres arckezelést, viszont a korábbi eljárás jelentős fájdalommal járt, gyakran altatásban végezték, gyógyulása pedig hosszú heteket vett igénybe, mely körülményes utókezelést igényelt és gyakoriak voltak a szövődmények is.

Új távlatokat nyitott meg azonban ezen a téren a frakcionált technológia, amely során nem a bőrfelület egészét kezeljük meg, hanem négyzetcentiméterenként változó sűrűségben, pontszerűen hatol be a lézersugár, 100-400 mikrométer átmérőjű szúrcsatornát képezve. A szúrcsatornák között érintetlenül maradt bőrszigetek felől gyorsan megindul a regeneráció, így a gyógyulási idő lényegesen lerövidül, a kezelés mélységétől függően 3-10 napot vesz igénybe.

Ez az esztétikai kezelés a szervezet természetes folyamatait erősítve idézi elő a kedvező változásokat, hagyományos értelemben vett sebészi beavatkozás nélkül. 

A hőhatás intenzív regenerálódást indít be, jelentősen élénkítve a microkeringést és az anyagcsere-folyamatokat, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése. Bőrünk folyamatos, 10-12 héten keresztül zajló megújuláson megy keresztül a lézerkezelést követően: feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosan üdévé, frissé válik, színe és felszíne jóval egységesebbé válik, a pórusméret jelentősen csökken.

 

Hogyan hat a Frakcionált CO2 lézer?

Ahogy a lézernyalábok, bőr felsőbb rétegeit elégeti, mélyebben pedig elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket, így a bőrünk azt érzékelte, hogy sebet ejtettünk rajta, ennek megfelelően beindítja a regenerálódási folyamatok indulnak be a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • napfénykárosodott, barnásan pigmentált foltokat elhalványítja  (arc, dekoltázs, kézfej)
  • egyenetlen bőrfelszín
  • finomabb ráncok (pl. szarkalábak) és mélyebb ráncok esetén is
  • laza, és táskás szemhéjak esetén a bőrt feszesíti

Mivel kombinálható a lézeres hámlasztás?

A kémiai hámlasztásnál felsorolt minden esztétikai bőrgyógyászati kezeléssel kombinálható, azonban kémiai hámlasztást követően fél évig nem végezhető!

Fontos!

A kezelést minden esetben egy egyéni konzultáció előzi meg.

Ennél a kezelésnél a személyes konzultációnak különösen fontos szerepe van. A kezelésben jártas bőrgyógyász-kozmetológussal a páciens megbeszéli a kezeléssel kapcsolatos elvárásait. A bőr állapotának vizsgálata és a páciens életmódja alapján a szakorvos a lézeres hámlasztást vagy más kezelési módot ajánl.

A frakcionált lézerkezelés kisimítja a bőrt és jól látható frissességet, feszességet, fiatalságot kölcsönöz az egész arcnak.

Kedvcsinálónak egy vélemény

Tapasztalataim a Light Mélyhámlasztás, Frakcionált CO2 lézer kezelés után: Nagyon érzékeny, pattanásra, gyulladásra hajlamos bőröm van. Szerettem volna egy olyan kezelést, amely segíti megszüntetni az évek alatt összegyűjtött foltokat, hegeket egyenetlenségeket az arcomon. Továbbá megoldást nyújt a zsíros bőrömre és ráncokra. Nehéz olyan eljárást találni, mely egyszerre ennyi problémát eredményesen tud kezelni. Szerencsére nekem hosszas keresés és több eredménytelen kezelés után sikerült megtalálnom a legjobb bőrgyógyászt Dr. Kolat Zsuzsanna személyében. Minden bőrproblémám megszűnt, mindössze 2 alkalom Light Frakcionált Co2 lézer kezelés után. Minimális fájdalommal járó kezelés, mellyel pár nap után, vissza lehet térni a munkába. Az eredmény pedig, gyönyörű, hibátlan, üde, feszes, pattanásmentes bőr. Nem termelődnek újra a miteszereim sem, teljesen megváltozott a bőröm textúrája. El sem hiszem, hogy ilyen csodát tett velem! Mindenkinek szívből ajánlom! Számomra a legjobb szakember, orvos, aki kedves, alapos, lelkiismeretes. Megváltoztatta az életemet, nagyon boldog vagyok! Hálásan köszönöm! 

Vágjon bele Ön is!

Egyszer kipróbálja, és beleszeret!

Az idő is kedvez ehhez. A mélyhámlasztást általába ősztől kora tavaszig végezzük.

Kérjen konzultációs időpontot!

Share this post