Arckezelések

Hogyan múködik a SkynTighte?

A SkinTighte széles hullámhosszúságú fényenergiát használ a bőr mélyebben fekvő kollagénrostjainak felmelegítéséhez. Ez az eljárás részleges denaturációt, valamint a kollagénrostok összehúzódását eredményezi.

A hőhatásra indul be a szervezet természetes gyógyulási folyamata is, mely új kollagén termelődését, így a bőr feszesebbé válását idézi elő.

A hatékony hűtésnek köszönhetően a kezelt terület külső felszíne az egyes lövések előtt, közben és után sem melegszik fel, így kellemetlenségektől mentes, biztonságos kezelés végezhető.

A SkinTyte módszer során a fényenergiát gyors, lágy impulzusokkal juttatjuk a bőrbe.

Nincs szükség helyi érzéstelenítésre, de érzékenyebb bőrterületek kezelésekor orvosa dönthet úgy, hogy alkalmaz érzéstelenítést. A lehető legjobb eredmények elérése érdekében a kívánt területre több sorozat impulzus leadásra kerül sor. Az arc és a nyak kezelése általában maximum 30 percet vesz igénybe, de a beavatkozás pontos időtartama mindig a kezelendő területtől függ.

Mire számíthatok a kezelés után?

Közvetlenül a beavatkozás után a kezelt területen enyhe vörösség jelentkezhet, mely néhány percen belül megszűnik. Tekintve, hogy a SkinTighte egy non-ablatív eljárás, így a kezelés után nincs „lábadozási” idő, vagyis a beavatkozás után gyakorlatilag azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét. A kezelések után smink és fényvédő krém is használható a kezelt területekre.

A SkinTyte eljárás nem helyettesítheti egy ráncfelvarrást, és az elért eredmények páciensenként változnak. A SkinTyte kezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik enyhébb, de érzékelhető javulást szeretnének elérni bőrük megjelenésében, sebészeti beavatkozás nélkül.

A végső eredmények sokszor akár csak 4 hónap után látszanak, mivel a bőr kollagén hálózatának újraépüléséhez és megerősödéséhez idő kell.

A SkinTyte-tal végzett kezelések valamennyi bőrtípusra biztonságosan alkalmazhatók, és a test bármely részén elvégezhetőek, ahol a bőr feszesebbé válását szeretnénk elérni.

A leggyakrabban kezelt területek az arc, a nyak, az alhas, valamint a karok. A legjobb, ha megbeszéli kezelőorvosával, hogy mely terápiás módszer a legmegfelelőbbek az Ön számára.

 A legtöbb páciens esetében havi egyszeri kezelés szükséges, 2-4 alkalommal ismételve.

Az Ön által megkívánt eredmény elérése érdekében kezelőorvosa személyre szabott terápiás tervet állít össze. A SkinTighte-tal végzett beavatkozások egyéb népszerű esztétikai módszerekkel is kombinálhatók annak érdekében, hogy a bégeredmény a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek.

 

A SkinTighte kezelés után nincs szükség semmilyen speciális bőrápolásra, mindazonáltal bőrét állandóan védeni kell a közvetlen napsugárzástól, és jó minőségű fényvédő krém használata javasolt.

  • +36 1 200 11 81
  • +36 30 472 2340

Kérjen időpontot!