Arckezelések

Mélyhámlasztás CO2 lézerrel

A bőrmegújítás egyik legújabb és leghatékonyabb formája. A bőrfelület egyenetlenségeinek korrigálására, a ráncok kisimítására és a bőrhibák eltüntetésére alkalmazható a módszer. A lézersugarak mélyebben hatolnak a bőrbe, mint bármely vegyi anyag.

Mire jó a CO2 lézeres hámlasztás?

A bőr öregedésének eredményeképpen létrejött elváltozások/ mélyebb ráncokszarus szemölcsök, pigmentfoltok kezelésére; pattanásból visszamaradt mélyebb / acnes/ hegek kezelésére; kéz és dekoltázs bőrének fiatalítására; napsütés által károsodott bőr regenerálására.

Mivel kombinálható a lézeres hámlasztás?

A kémiai hámlasztásnál felsorolt minden esztétikai bőrgyógyászati kezeléssel kombinálható, azonban kémiai hámlasztást követően fél évig nem végezhető!

A kezelést minden esetben egy egyéni konzultáció előzi meg.

A kezelés előkészítése

A kezelést megelőzően 2 hétig krémmel kell előkészíteni a bőrt a lézeres hámlasztásra.

A kezelést minden esetben egy egyéni konzultáció előzi meg.

Ennél a kezelésnél a személyes konzultációnak különösen fontos szerepe van. A kezelésben jártas bőrgyógyász-kozmetológussal a páciens megbeszéli a kezeléssel kapcsolatos elvárásait. A bőr állapotának vizsgálata és a páciens életmódja alapján a szakorvos a lézeres hámlasztást vagy más kezelési módot ajánl.

A kezelés menetét bemutató fotókkal a szakorvos részletes felvilágosítást ad arról mire számíthat a páciens  a kezelést követő napokban. Részletesen ismerteti a kezelést előkészítő bőrápolást, a kezelésre való felkészülést. .

A kezelés előtt és után