Arckezelések

A hyaluronsavas ajakfeltöltés során  a szervezetben ermészetesen is jelen lévő hyaluronsav mennyiségét növelik az ajkakban, így növelve annak teltségét. 

Mit kell tudni a hyaluronsavról?

A hyaluronsav természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben  is megtalálható. Emiatt használata teljesen biztonságos.

A hyaluronsavat  már régóta használnak kozmetikai töltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdte alkalmazni a ráncok kezelésére, később az ajkak feltöltésére. A kozmetikai ipar is előszeretettel alkalmazza.

A hyaluronsavas feltöltés manapság  az egyik  legnépszerűbb technika a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben, és a száj teltségének, formájának javításában.

Hogyan hat a hyaluronsavas ajakfeltöltő kezelés?

A hyaluronsav szerepe a testben a vízmegkötés. Ha növeljük a mennyiségét, még több víz megkötésére lesz képes, ezáltal fokozva a szövetek teltségét, térfogatát, iIdővel testünk nyom nélkül lebontja, felszívódik. 

Ami pozitív annak tükréban, ha a beavatkozást követően esetleg meggondolná magát. 

Ha nem, az eljárás megismételhető!

Klinikánkon a kiváló minőségű Juvéderm és Restylan hatóanyagokat használjuk.

Hogyan történik a hyaluronsavas ajakfeltöltő kezelés?

  • nincs szükség előzetes konzultációra, próbára, lévén egy szervezetünkben is megtalálható anyagról van szó, allergiás reakció nem léphet fel
  • az ajaktisztítása, fertőtlenítése
  • érzéstelenítés
  • injektálási pontok kijelölése
  • egy nagyon vékony tűvel a hyaluronsav injektálása a kijelölt pontokon

Kövesse blogunkat!

Milyen következményekkel jár a hyaluronsavas ajakfeltöltés?

A kezelés enyhe fájdalommal, feszülés érzésvel járhat, ami hamar enyhül.

A ráncfeltöltés után mérsékelt duzzanat, gyulladás, esetleg fájdalom jelentkezhet, mely helyi hűtésre, esetleg gyulladáscsökkentő, vagy homeopátiás szer adására néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt rendeződik.

A kívánt hatás 2-4 nap múlva lesz látható, és egyéntől, illetve a kiegészítő kezeléstől függően 6-12 hónapig tarthat. Szükség és igény szerint ismételhető a beavatkozás.

A kezelés bárki számára ajánlott, 

Keressen minket!

Próbálja ki!
Kérjen időpontot!

Válogasson egyéb kezeléseink között