Testkezelések

Carboxy terápia

A Carboxy terápia természetes módon ható gyógymód a bőr fiatalítására, feszesítésére. A Carboxy terápia során orvosi széndioxidot (CO2) használunk, hogy azt a bőrbe juttatva  javítsuk a vénás és artériás mikrokeringést.

Ezáltal fokozzuk:

  • a bőr rugalmasságát
  • a bőrtónust
  • a bőr ragyogását.

 

Carboxy terápia

Hogyan történik Carboxy terápiás kezelés?

A Carboxy terápia során helyileg orvosi széndioxidot injektálunk szubkután és/vagy intradermálisan, mikrotű segítségéve, eldobható steril csővel hozzákapcsolódva a berendezéshez. A kezelést kizárólag orvosi személyzet végezheti. A kezelés során a páciens enyhe helyi fájdalmat, szubkután ropogást érezhet, mely néhány perc alatt megszűnik.

Hány kezelésre van szükség a feszes bőr elérése érdekében?

A Carboxy terápiás kezelést általában heti 1 alkalommal ajánlott végezni 12-15 alkalommal. Egy kezelés során az ajánlott CO2 mennyiség 600-800 ml.

A Carboxy terápia ajánlott

A CO2 terápia emeli a szövetek oxigénellátását, javítja a bőr rugalmasságát, kiváltja a dermisz és epidermisz fiatalodását. Ajánlott szemkörnyéki ráncok, szem alatti táskák, gabella és nazolabiális redők kezelésére, a nyak és a dekoltázs turgorának növelésére.

Eredmény: bársonyosabb, egészségesebb, fiatalabb arcbőr.

A kezelés hatására a bőr rugalmasabb, feszesebb. A rózsaszín, fiatalabb sávok eltűnnek, a fehérebbek elhalványodnak, kevésbé feltűnőek.

A terápia kiválóan kezeli a cellulitot. A CO2 gáz lebontja a zsírsejteket, csökkenti a zsírdepókat, valamint megnyitja az elzáródott ereket és reaktiválja a helytelenül működőket.

Eredmény: a keringés javulása, a szövetek oxigénszintjének emelkedése.

A carboxy terápia képes oxigénnel újra ellátni az alakban, volumenben, valamint funkcionálisan megváltozott női nemi szerveket. Javítja az anyagcsere folyamatokat, melyeket lelassított a fiziológiai öregedés.

Klinikai tanulmányok bizonyítják a carboxy terápia fájdalomcsillapító hatását akut fájdalom esetén. Alkalmas tenisz-könyök, golfkönyök, vállbecsípődés, hátfájás, térdfájás, izomkontrakciók kezelésére.

A Venusian CO2 -géppel végzett carboxy terápia alkalmas hajhullás kezelésére. A terápia javítja a keringést az injekciózott területen, valamint kényszeríti a vörösvértesteket az O2 környező szövetekbe való leadására, ezáltal táplálva a hajhagymákat.

A kezelés során CO2 injekciók megnyitják a vérereket, lehetővé téve a vitaminok és tápanyagok jobb szállítását a fejbőrben, mely segíti a hajnövekedést és a hajhullás megállítását.

Carboxy terápia előtt és után

Carboxy terapia
Carboxy terapia
  • +36 1 200 11 81
  • +36 30 472 2340

Kérjen időpontot!