Kitekintés a nagyvilágba – 2018 orvosesztétikai trendjei!

Kitekintés a nagyvilágba – 2018 orvosesztétikai trendjei!

 

Orvosesztétikai trendek – 2018

 

Mint minden más szakterületen a kozmetológiában is folyamatos a változás, fejlődés. Az újabb és újabb technológiai felfedezések által olyan kezelési eljárások valósulhatnak meg, melyek eredményeiről eddig álmodni sem mertünk. Bejegyzésünkben utánajártunk, hogy:

melyek a legfelkapottabb és legmodernebb eljárások a nagyvilágban.

 

1. Arcfeszesítés – A finom barázdák kezelése még mielőtt azok elmélyülnének.

A botox (botulinumtoxinos kezelés) továbbra is népszerű orvosesztétikai technika az arc fiatalítására, a bőrön megjelenő barázdák eltüntetésére, a fiatalos megjelenés fokozására.

A kezelés, ami ugyan – mint minden szúrás –  kis kellemetlenséggel jár, de percek alatt javítja megjelenésünket.  A botox kezelés egy olyan gyors, hatásos, kockázatmentes eljárás, ami akár ebédidőben is elvégezhető.

 

2. Saját testünkre is számíthatunk a szebb, fiatalosabb bőrért folytatott küzdelemben!

Várhatóan egyre népszerűbbé válik a trombocitában gazdag plazma alkalmazása a bőr megújítása céljából. A páciens saját sejtjeinek használatával végzett eljárások alkalmazásával vissafordíthatóvá válnak a bőr öregedési folyamatai. A kezelés hatásására a bőrben fokozódik a kollagéntermelés, az új sejtek képződése.

 

3. A nem sebészeti beavatkozások előtérbe kerülése – Orrkorrekció szike nélkül!

Olcsóbb mint egy orrplasztika! Nincs vágás, sem esetleges műtésti szövődmény, nincs kockázat. Csak eredmény!

E speciális eljárás során a bőr alá juttatott anyagok az orr alakjának finom javítására használhatóak. Az eredmény ugyan nem végleges, de hosszantartó!

 

4. Mindent a szálakról –   a vékonyszálas kontúrterápia – avagy mire képes egy felszívódó szálacska!

Az idő előrehaladtával testünk folyamatosan változik, megjelennek rajtunk az öregedés jelei.   A szálterápia a legjobb eljárás a megereszkedett bőr feszességének helyreállítására. Megindítja a regenerációs folyamatokat, bőrmegújító hatása stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsítja a helyi mikrokeringést, aktiválja a reparatív folyamatokat.

A vékony felszívódó szálak behelyezését követően azonnali hatás tapasztalható, amely sokáig megmarad, és további kezelésekkel a hatása tovább fokozható.

Feszes arcbőr kockázatmentesen! A vékonyszálas kontúrterápia egy olyan  technika, amely feszessé, fiatalossá teszi újra arcbőrét.

 

5. Alakformálás mesterfokon!

Úgy érzi hasztalan a diéta, a testmozgás? Vannak helyek, ahonnan semmi áron nem akar megmozdulni a a kialakult felesleg?

Az alakformáló kezelésekkel sokat tehet, hogy tükörbe nézve elégedett legyen testével, önmagával.

Vegyük sorra az alakformáló kezelések előnyeit:

  • javítják az alakot
  • minimális fájdalommal járnak
  • gyors, tartós eredményt adnak

Számos non invazív zsíreltávolítási lehetőség elérhető  klinikánkon.

Miért jobbak ezek az eljárások  mint a az invazív műtéti beavatkozás? Mert kockázatmentes. Nincs fertőzésveszély, fájdalom, sebgyógyulási, regenerálódási idő. Az eredmény pedig hasonlóan tartós, mint a műtéti beavatkouzás esetében.

Külön figyelmet érdemel a zsírbontás terén az egyre nagyobb térhódítással bíró coolscalpting eljárás.

Ez az egyetlen FDA által is jelzéssel ellátott, nem műtéti zsírbontó kezelés, amely szabályozott hűtést lakalmaz azon  zsírcsomók eltávolítására, amelyek makacsul ellenállnak a táplálkozás és táplálkozásá révén tett minden erőfeszítésünknek.

Az eredmények pedig:

  • bizonyítottak
  • észrevehetőek
  • tartósak.

Ön mire keresne megoldást?

Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb kezelést!

Csak egy kattintás! Kérjen konzultációs időpontot!

Share this post