Figyelmébe ajánljuk - Helló szép láb – Viszlát visszér

Helló szép láb – Viszlát visszér

Portfolio Description

Lézeres érkezelések – seprűvénák, hajszálerek, visszerek lézeres kezelése

Az Alfa-Med Lézerklinika Magyarországon elsők között alkalmazza  a CANDELA  VBEAM PRIMA  lézert, mellyel szinte minden típusú értágulatot eredményesen tudunk kezelni, véglegesen eltüntetni!

Értágulatok életkortól függetlenül öröklött vagy hormonális okokra visszavezethetően alakulhatnak ki. Nagyon gyakori az arcon és a lábon megjelenő hajszálértágulatok, apróbb visszerek, amelyeket nem tudnak viselőik elrejteni, zavarónak érzik azokat a mindennapokban.

Milyen típusú értágulatot kezelhetünk lézerrel?

– Hajszálértágulat: egy vékony kitágult érszakasz a bőr felszíni rétegében 0.2-1mm-es vastagságig. Bárhol kialakulatlanak a bőrfelszínen, de leggyakrabban az orr körül, áll, orcák, látható. A lábon is megjelenhetnek, pl. combokon.
– Apróbb visszerek: (3mm-vastagságig) ezek elsősorban a lábon alakulnak ki, ahol fokozott hidrosztatikai nyomásnak vannak kitéve.
– Tűzfolt: (Naevus flammeus) születéskor már meglévő értágulat,
– Seprűvéna: elsősorban a lábon alakul ki egy pontból sugárszerűen vékony erek ágaznak ki
– Haemangioma: általában öröklődő tulajdonság. A bőrfelszínen 0.2-5-6mm-es piros, vagy lila színű békés képletek. Ha sérülnek, ilyesztő mértékben vérezhetnek
– Rosacea

Ha érintett a problémában, mihamarabb kérjen időpontot!

Vizsgálat és tesztkezelés előzi meg a beavatkozás elvégzését!

Egy biztos, ne hanyagolja el a problémát. A visszeresség több, mint esztétikai probléma! Különösen nagyobb visszerek esetében.

Klinikánkon nem csak lézeres érkezeléseket végzünk, hanem nagyobb visszerek esetén szkleroterápia javasolt.

A lézeres kezelés jól kombinálható a sclerotizálásos módszerrel is. E módszert  szintén nagy tapasztalattal alkalmazunk klinikánkon.

 

Látogasson el érkezelésekkel foglalkozó honlapunkra!