Figyelmébe ajánljuk - Arcszobrászat – hyaluronsavas arcfeltöltés

Arcszobrászat – hyaluronsavas arcfeltöltés

Portfolio Description

Arcszobrászat – arcfeltöltés hyaluronsavval

 

Az öregedés hatására arcbőrünk a kollagén- és elasztin szintjének csökkenése miatt megereszkedik. A zsírszövet megfogyatkozásával csökken arcunk teltsége és rugalmassága, és ez együtt ráncok, barázdák és egyenetlenségek kialakulásához vezet.

Az arcszobrászat, a  hyaluronsavas arcfeltöltés technikája  – kifejezetten a ráncfeltöltés céljára fejlesztett hatóanyagok és speciális injekciós technikák segítségével –  a lógó arcbőrt finoman megemelésére képes.  Így az arc újra telt, feszes fiatalkori vonásai helyreállnak.

Az arcszobrászat, arcfeltöltés  a ráncfeltöltés módszerén alapszik. Volumenpótlással ragyogó, feszes, fiatalos eredményt érünk el alig 1 óra alatt.

arcszobrászat ráncfeltöltés

Kinek ajánljuk?

  • aki rövid időn belül, műtéti beavatkozás nélkül fiatalos, feszes arcbőrt szeretne.
  • aki szeretne megszabadulni a ráncaitól.
  • aki megereszkedettnek látja arcbőrét, és fiatalkori arcvonásait szeretné visszaállítani.

Az arc szövetei, a zsír, a kötőszöveti rostállomány és a hyaluronsav, ami a vizet megköti, a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért az eljárás során volumenpótlást végzünk. Tulajdonképpen újra felépítjük a páciens fiatalkori arcformáját a szövetek közé juttatott hyaluronsavval, ami a saját tömegének ezerszeresénél több vizet köt meg. Ez a beavatkozás nemcsak megfeszesíti a bőrt, hanem ki is tölti a hiányzó volument, így állítja helyre az arcformát. A beavatkozás természetes, mert az arc részeit nem szerencsés külön-külön helyrehozni, ugyanis az nem ad egységes, szép eredményt. Ha csak az alsó vagy csak a felső arcot töltjük, akkor látszik a különbség, ezért nem jó megoldás. Az egész eljárás körülbelül egy órát vesz igénybe. Oldalanként két-három pontból mikrokanüllel a teljes arcot meg tudjuk tölteni, ezért nincs hosszú gyógyulási idő, nincs sok szúrt seb. A tompa mikrokanül használatával a kellemetlenség is minimális.

Az arcsobrászat, hyaluronsavas arcfeltöltés technikája megoldást nyújt a megereszkedett szemhéj (szomorú tekintet), kontúrvesztés, az áll vonalán kialakuló csüngő arcbőr vagy lapos arc esetén is.

Az eredmény fenntartásához évente meg kell ismételni a feltöltést, mivel a hyaluronsav ennyi idő alatt sajnos felszívódik a szervezetben, mivel teljesen természetes anyagról van szó, problémát nem okoz!

 

Tudjon meg többet!

Időpontot kérek