Figyelmébe ajánljuk - Kémiai hámlasztás

Kémiai hámlasztás

Portfolio Description

Kémiai hámlasztás – orvosi peeeling

Fiatalos bőr lézerkezelés nélkül!

A kémiai hámlasztás a bőr megújításának hatékony módszere, amellyel kezelni lehet a felszínes  ráncokat, hegeket és a pigmentelváltozások bizonyos típusait.

Igen látványos eredményt hozhat a  pattanásos bőr kezelése esetén a kémiai hámlasztás, mivel tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványíthatja a pigementfoltokat.

A kémiai hámlasztás elsimítja a bőr egyenetlenségeit, eltávolítja a bőr károsodott rétegét. Az eltávolított réteg helyére természetes, fiatalos és sima bőr nő. A hámlasztás segíthet a szőrtelenítéssel gyakran együtt járó szőrbenövések kezelésében is. Ezért ajánljuk férfiaknak is – és nem csak – a szakáll benövő szőrszálai ellen.

Nincs olyan korosztály akinek ne lenne szüksége peelingre.

A kémiai hámlasztás során a bőr felső rétegeinek eltávolításával tulajdonképpen kontrollált sebgyógyulást indítunk be, így késztetve a bőrt megújulásra, regenerációra és a bőrben található  kollagén átrendeződésére.

A hámlasztás erősségétől függ a mélység, illetve a végeredmény. Megkülönböztetünk felszínes, középmély és mély hámlasztást.

Különböző hámlasztások léteznek a használt hatóanyagoktól függően is, minden esetben bőrtípust és bőrproblémát figyelembe véve választunk peelinget.

A kémiai hámlasztások olyan kezelések, amelyet ha valaki egyszer kipróbál, akkor szinte biztos, hogy beleszeret.

Önmagában vagy egyéb kezelésekkel kombináltan használjuk.

Kinek ajánljuk?

A terápiás lehetőségek széles spektruma miatt a kémiai hámlasztásra minden korosztálynak szüksége lehet akár önmagában, akár más esztétikai beavatkozással kombinálva. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megóvni vagy javítani bőre állagát, lassítani az öregedés jeleit, vagy jeles alkalmakra ragyogóvá, üdévé szeretné varázsolni a bőrét.

Hogy mely kezelés az Ön számár legmegfelelőbb?

A bőrgyógyász feladata a bőrtípus, bőrállapot felmérése, egy fénykárosodott bőrön az egyes elváltozások felismerése, és az ennek megfelelő hatóanyagtartalmú és koncentrációjú peeling kiválasztása.

Próbálja ki! Biztos, hogy beleszeret. Az eredmények magukért beszélnek!

Kérjen konzultációs időpontot!