Figyelmébe ajánljuk - Mélyhámlasztással a fiatalos bőrért

Mélyhámlasztással a fiatalos bőrért

Portfolio Description

Lézeres bőrfiatalítás – Mélyhámlasztás – a fiatalos bőrért!

Új távlatokat nyitott meg a lézeres bőrfiatalítás –  mélyhámlasztás  terén a frakcionált technológia, amely során nem a bőrfelület egészét kezeljük meg, hanem négyzetcentiméterenként változó sűrűségben, pontszerűen hatol be a lézersugár, 100-400 mikrométer átmérőjű szúrcsatornát képezve. A szúrcsatornák között érintetlenül maradt bőrszigetek felől gyorsan megindul a regeneráció, így a gyógyulási idő lényegesen lerövidül, a kezelés mélységétől függően 3-10 napot vesz igénybe.

Ez az esztétikai kezelés a szervezet természetes folyamatait erősítve idézi elő a kedvező változásokat, hagyományos értelemben vett sebészi beavatkozás nélkül. 

A hőhatás intenzív regenerálódást indít be, jelentősen élénkítve a microkeringést és az anyagcsere-folyamatokat, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése. Bőrünk folyamatos, 10-12 héten keresztül zajló megújuláson megy keresztül a lézerkezelést követően: feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosan üdévé, frissé válik, színe és felszíne jóval egységesebbé válik, a pórusméret jelentősen csökken.

Milyen cél elérésében segít a lézeres bőrfiatalítás?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • napfénykárosodott, barnásan pigmentált foltokat elhalványítja  (arc, dekoltázs, kézfej)
  • egyenetlen bőrfelszín
  • finomabb ráncok (pl. szarkalábak) és mélyebb ráncok esetén is
  • laza, és táskás szemhéjak esetén a bőrt feszesíti

A frakcionált lézerkezelés kisimítja a bőrt és jól látható frissességet, feszességet, fiatalságot kölcsönöz az egész arcnak.

Fontos!

A lézeres arcfiatalítás kezelést minden esetben egy egyéni konzultáció előzi meg.

Ennél a kezelésnél a személyes konzultációnak különösen fontos szerepe van. A kezelésben jártas bőrgyógyász-kozmetológussal a páciens megbeszéli a kezeléssel kapcsolatos elvárásait. A bőr állapotának vizsgálata és a páciens életmódja alapján a szakorvos a lézeres hámlasztást vagy más kezelési módot ajánl.

Vágjon bele Ön is!

Kérjen konzultációs időpontot!

Olvasson róla blogunkban

Kattintson a kezelésre

Egyszer kipróbálja, és beleszeret!

Az idő is kedvez ehhez. A mélyhámlasztást általába ősztől kora tavaszig végezzük.