Adatvédelmi szabályzat

Személyes adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Alfa-Med Lézerklinika felkészült a május 25-én hazánkban is életbe lépő új adatvédelmi szabályozásra.

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (vagy ahogy a leggyakrabban halljuk, GDPR, azaz General Data Protection Regulation) szabályai az online térbe kerülő adatok biztonságát garantálják egységesen, az Európai Unió minden országában.

Ránk bízott személyes adatait korábban is teljes körültekintéssel kezeltük, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. Az új rendelet előírásait követve frissítettük adatkezelési tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el.

Ebben a dokumentumban pontos tájékoztatást kap arról, hogy mely adatait, milyen célból, hol és hogyan tároljuk, hogyan védjük azokat, kik férhetnek hozzá, és Ön hogyan rendelkezhet tárolt adatai felett. Mivel a kezelt adatok körében, azok felhasználásának céljában, idejében és módjában nem történt változás, így Önnek nincsen további teendője.

Garantáljuk, hogy adatait továbbra is biztonságban tudhatja nálunk, az Ön engedélye nélkül harmadik félnek nem adjuk át azokat, ahogy kéretlen reklámot sem küldünk e-mail címére.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben adatai biztonságával, vagy az új adatvédelmi szabályozással kapcsolatban, az alábbi alfamed11@gmail.com email  címen munkatársunk készséggel megválaszolja azt.