Figyelmébe ajánljuk - Tetoválás eltávolítása lézerrel

Tetoválás eltávolítása lézerrel

Portfolio Description

Tetoválás eltávolítása lézerrel – amit a tetoválások eltávolításáról tudni érdemes

Rendelőnkben a legkorszerűbb technológiát alkalmazva végezzük  a tetoválások lézeres eltávolítást. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges.

 

Hogy hogyan?

A tetoválások eltüntetésére leginkább alkalmas berendezés a Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, míg a a környező bőr túlságosan felmelegedne – így elkerülhető a hegképződés is.

A tetoválás során a bőr alá juttatott festékszemcsék – mint minden idegen anyag – eltávolítása a szervezetből az úgynevezett falósejtek feladata. A festékszemcse mérete azonban jóval nagyobb, mint amit a falósejtek el tudnának takarítani. falósejt,
Ezért a tetoválás, noha az idő múlásával valamit halványodik, de életünk végéig megmarad.
Ha szeretnénk eltüntetni, ma már korszerűbb lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mint korábban.

A tetoválás eltávolítása több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges.

A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik.

A tetoválás lézeres eltávolítása – egy kis tudomány!


A kezelés során a lézersugár elnyelődik a festékszemcsében, és apró darabokat “robbant” le belőle, melyet a falósejtek már el tudnak szállítani.
A kívánt eredmény eléréséig általában 5-8 kezelés szükséges.
Bizonyos számú kezeléssel tehát, az egész szemcse apró darabokra bontható, így a szervezet természetes mechanizmusai eltüntetik a festéket, azaz a tetoválást, anélkül, hogy a bőr finomabb szerkezetét bármi károsítaná.

A kezelést a legmodernebb lézertecnikával végezzük.
A kezelés kiválóan alkalmas a meggondolt, illetve nem jól sikerült sminktetoválások korrekciójára is.

Nézze meg filmünket a beavatkozásról!

A tetoválás eltávolítása kb. 10-30 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától.

Kérjen időpontot!