ZO® SKIN – By DR. OBAGI

ZO® Skin Health – Valódi megoldás a bőregészség érdekében!

A ZO® Skin Health egyedülálló orvosi bőrterápiás termékrendszere és kezelési protokolljai több mint három évtizedes múltra tekintenek vissza.

A terápiás kezelések és a mindennapos bőrápoló termékek megalkotója Zein Obagi, az USA vezető bőrgyógyász professzora, aki jelenleg is aktív praktizáló orvos, innovátor, könyvszerző tanár.

A ZO® Skin Health és ZO® Medical termékek egyedülálló hatóanyag összetétele, szabadalmaztatott hatóanyag bejuttatási rendszere és bőrproblémára szabott egyedi protokollja sosem látott és remélt bőrminőség javulást eredményeznek.

A bőrterápiákban alkalmazott legmodernebb technológiával a ZO® Skin Health termékrendszer alkalmas a páciensek specifikus bőrproblémáinak lehető legteljesebb megoldására az alábbi esetekben:

  • öregedő bőr
  • napkárosodott, hiperpigmentált bőr
  • rosacea
  • tág pórus, mitesszerek
  • gyulladásos bőrproblémák, akne

Ezen speciális bőrtünetek kezelésére a ZO® MEDICAL terápiás termékcsalád nyújt megoldást. Rendszeres használatuk kortól és nemtől függetlenül rendkívül gyors bőrállapot javulást hoz.

Napi bőrápoláshoz, megelőzéshez a ZO® SKIN HEALTH termékek javasoltak, melyek használatával fenntartható a terápiás kezelés eredménye és megelőzhető a további bőrállapot romlás.

Mi a titka a ZO® bőrterápiás rendszernek?

A retinol. A ZO® Skin Health egyedülálló retinol formuláival maximális bőrmegújító hatás érhető el. A stabilizált, nagy hatékonyságú retinol a bőr összes rétegében hat: visszaállítja a bőrsejtek normál élettani folyamatait, stabilizálja a sejteket, így egyenletes tónusú, természetesen hidratált, erős bőr képződik, mely ellenáll a külső károsító hatásokkal szemben.

Ha szeretne részt venni egy személyre szabott konzultáción, kérjük, jelentkezzen be Dr. Kolat Zsuzsanna rendelésére!

null
ZO® SKIN BY OBAGI
Egyéni tanácsadást szeretne, hogy bőrének mely készítmény lenne a legmegfelelőbb?
Kattintson