Arckezelések

Mi is az a Fracula Terápia?


A Fracula terápia a bőrmegújítás egyik legújabb és leghatékonyabb formája a Frakcionált CO2- lézeres kezelés és a Nyugat-Európából már hozzánk is elért Dracula terápia kombinációja.

A Fracula terápia azaz a Drakula terápia és a Frakcionált CO2 lézeres kezelés együttes alkalmazása  a bőrfelület egyenetlenségeinek korrigálására, a ráncok kisimítására és a bőrhibák eltüntetésére alkalmazható igen látványos eredménnyel.

A Fracula kezelés során a lézersugarak mélyebben hatolnak a bőrbe, mint bármely vegyi anyag, és egyaránt kezelik a bőr felső és mélyebb rétegeit. Műtét és hosszas lábadozási idő nélkül üdévé, fiatalossá varázsolják a fakó, petyhüdt bőrt.

A Drakula terápia alkalmazásakor a közhiedelemmel ellentétben a páciens arca nem vöröslik a vértől, hiszen az eljáráshoz a kezelt vérből kinyert sárgás színű plazmát használjuk fel, ez kerül visszafecskendezésre a kijelölt területen. Az egész nem jár több tortúrával, mint egy átlagos vérvétel. Különösen fontos tényező, hogy a kezelés során csak természetes anyagot használunk fel. A páciens saját vérét!

A vérvétel során kinyert vért egy centrifugán kezeljük. Ennek során nyerjük ki a felhasználandó szérumot a teljes vérből. Amikor a visszafecskendezett vérlemezkék aktiválódnak a szervezetben, akkor gyógyító fehérjéket, úgynevezett növekedési faktorokat bocsátanak ki. Ezeknek a növekedési faktoroknak egy sor feladatuk van. Az egyik legjelentősebb, hogy képesek gyorsítani a szövetek regenerálódását és a sebgyógyulást.

 

 

Hogyan történik a Fracula terápia?

A Fracula kezelés során a korábban a kisebb vérlemezke-tartalmánál fogva be nem injektált plazmarészt sterilen bemasszírozzuk a lézerrel kezelt területre. A lézer képezte csatornákon át jelentős anyagbejutás érhető el injektálás nélkül is. A plazma a bőrön megszilárdulva biofilmet képez, amely táplálja és biokötszerként védi a bőrt. Ezt követően a bőr nyugtatására hűtést alkalmazunk. A kezelést követő első héten nem javasolt a sportolás, a szauna, a szolárium. Már egy kezelés is jelentpős javulást hoz, de az ideális eredmény eléréséhez három alkalmat javaslunk, négyhetes időközönként. A hatás tartós: egy-másfél évig észlelhető.

Mire jó a Fracula terápia?

A kezelés eredményesen alkalmazható mélyebb ráncok, szarus szemölcsök, pigmentfoltok kezelésére, pattanásból visszamaradt mélyebb acnes hegek kezelésére, a kéz és dekoltázs bőrének fiatalítására, napsütés által károsodott bőr regenerálására.

Különösen látványos a kezelés a homlok, az arc, a nyak, a dekoltázs, a kezek, a térd és a könyök területeken, amikor a bőr újjáélesztése, hegek (beleértve akne hegek) és striák eltüntetése a cél.

Miért válasszuk a Fracula terápiát?

A Fracula terápiával érhetjük el a leglátványosabb eredményt a bőrmegújítás, bőrfiatalítás érdekében,

A Frakula terápia során azaz Fraxel lézerkezelés, és a Dracula terápia kombinálásával, illetve a két kezelés egyidejű alkalmazásával felerősödnek azok jótékony hatásai.

  • +36 1 200 1181
  • +36 30 462 2340

Kérjen időpontot!

Tekintse meg árlistánkat!