Arckezelések

A rémisztő nevű, de annál hatékonyabb Drakula terápia

A Drakula terápia során különösen fontos tényező, hogy csak természetes anyagot használunk fel.  A páciens saját vérét!  

A  Drakula terápia során a közhiedelemmel ellentétben a páciens arca nem vöröslik vértől, hiszen az eljáráshoz a kezelt vérből csak a kinyert, sárgás színű plazmat használjuk fel, ez kerül visszafecskendezésre a kijelölt területen. Az egész nem jár több tortúrával, mint egy átlagos vérvétel.

Hogyan működik a Drakula terápia?

A Drakula terápiához a vérvétel során kinyert vért egy centrifugán kezeljük. Ennek során nyerjük ki a felhasználandó szérumot a teljes vérből. Amikor a visszafecskendezett vérlemezkék aktiválódnak a szervezetben, akkor gyógyító fehérjéket, úgynevezett növekedési faktorokat bocsájtanak ki. Ezeknek a növekedési faktoroknak egy sor feladatuk van. Az egyik legjelentősebb, hogy képesek gyorsítani a szövetek regenerálódását és a sebgyógyulást. Ezt a tulajdonságát egyébként a traumatológia már régóta használja.

A szépségipari felhasználás akkor kezdődött, amikor felfedezték, hogy a terápia nagyon intenzív fiatalító hatással bír. A kezelést követően nő a bőrréteg vastagsága, rugalmassága, a kollagén mennyisége. A ráncok kisimulnak, csökkennek a bőrhibák, a bőr megemelkedik, élettel telivé válik. Így az eljárás Drakula terápia néven igen népszerűvé vált.

A Drakula terápiával párhuzamosan más beavatkozások is végezhetők, például ráncfeltöltés, botox kezelés, de a leglátványosabb eredmény a Fraxel lézer kezelés és a Drakula terápia kombinálásával érhető el. A két kezelés egyidejű alkalmazásával felerősödnek azok jótékony hatásai. Ez az eljárás a Fracula terápia elnevezést kapta.

A Drakula terápia megoldást nyújt

Különösen látványos a Drakula terápiás kezelés a homlok, az arc, a nyak, a dekoltázs, a kezek, a térd és a könyök területeken, amikor a bőr újjáélesztése, hegek (beleértve akne hegek) és striák eltüntetése a cél.

A Drakula terápia hatása

A kezelést követően az eredmény már 3-4 héten belül látszik, és ugyan három kezelés javasolt, de egy kezelés is látványos eredményt hoz.

bra-drakula-nagy-251x300 Homlok és felső szemhély fiatalítása Alsó szemhéj fiatalítása Arcközés és orca fiatalítása Arc alsó része és állvonal fiatalítása Nazolabiális árok és felső ajak fiatalítása

A Drakula terápia előtt és után

  • +36 1 200 1181
  • +36 30 472 2340

Kérjen időpontot!

Tekintse meg árainkat!